woensdag, november 22, 2006

Seitsemästoista postaus

Etsin kerran tätä päiväkirjaa googlesta ja törmäsin seuraavaan, täydelliseen luonnehdintaan tän päikyn hengestä, niinq.

Ninna? Onko se susta hellittelynimi? Musta se kuulostaa 16-vuotiaalta supermalliksi havittelevalta tytsiltä, jonka äidin nimi on Minna ja joka halusi jotenkin jatkaa nimeä suvussaan, mutta tiedosti sen miten tunkkaiselta ja 70-lukulaiselta Minna kuulostaa. Äidillä oli mielessä myös Manna, mutta se oli hänestä liian aktivistimainen nimi.

Eli jos tää olis Ninnan päiväkirja, täältä tulis sellast juttuu niinq. Haluatko?

lähde

Ihqudaa. Paitsi tietysti etten ole enää 16v, vaan epätoivoisesti nuoruudessa roikkuva, elähtänyt, 30v jo ajat sitten täyttänyt nainen, jonka vagina roikkuu kuin velhon hiha (ks. Borat!).

Tänään googlasin sitten vähän enemmän hakusanalla "ninna". Ne tulokset eivät voi kiinnostaa ketään. Varmuuden vuoksi pitää silti tähdentää, että minä EN ole SE Ninna, joka kirjoittaa eräälle autoerotismiharrastusta tukevalle forumille. Ihqudaa.

Eilen selailin blogilistaa ja törmäsin mm. seuraavaan blogiin: mattijamervi

Siinä oli jotakuinkin pähkinänkuoressa yleisimmät netistä lukemani ihmissuhde/erodraamat ja hässäkät. En ole ihan varma, tulinko hyvälle vai pahalle tuulelle.

Duh. Taidan mennä suihkuun.

Hmm. Pähkinä purtavaksi: Jos Sinterklaasin avustajat, ne pienet mustat orjat, tulee yleensä savupiipusta, niin jos niinku ihminen asuu kerrostalossa, niin mistä ne niinku sit tulis? Mun mielipide on niinku et parvekkeen kautta, jos sellainen vain on olemassa.

Vai voix ne käyttää liesituuletinta?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

No riippuu niinqu siitä, että kuinka puhdas liesituuletiin on ja että minkä kokosta reikää. Ja että kuinka usein vaihtaa filtteriä, vai onko vaihtanut koskaan. Sen kuivuneen rasvan läpi on vaikea päästä. niih!

ninna_a zei

kata: joo siis se rasvafiltteri on varmaan keskimäärin just niin puhdas, kun yleensäkin on tollasen 30 ja risat yksinasuvan, eronneen teekkarimiehen kodissa.

No siis sillä erotuksella, että TOI siis laittaa ruokaakin, jos se vaan tilais sen tavallisen pitsan, niin sit varmaan olis toinen juttu.

Ukko kuitenkin tuumasi, että jospa sittenkin postiluukku olis sopiva paikka. Ponin porkkana kuulemma laitettiin sitten eteisen matolle.

Anoniem zei

Meidän perushollantilaisessa kerrostalokämpässä on oma lämmitin, ja sillä lämmittimellä oma putki, joka johtaa ulos savupiipunkaltaiseen.. veikkaan, että käyttävät sitä. Tosin voi olla ikävä yllätys zwartepieteille päätyä piipusta kaasulämmittimeen eikä suoraan olkkariin.

--KATA-- zei

Miks mä näyn täällä anomuuminina?? Vitun beta.

ninna_a zei

Siis kata, nimenomaan se beta, syytä sitä. Mä syytän sitä kaikesta.

tuuli: voih. siis eikö swarte pietejä ole jo tarpeeksi kurmootettu värin puolesta. kaasulämmittimeen... :'(