zaterdag, november 18, 2006

Viidestoista postaus

No niin, paljon on vettä virrannut sitten kun viimeksi on täällä tullut käytyä. Loka-marraskuun dramaattisimmat tapahtumat voisivat olla järjestyksessä (pahin ensin):

1. Kannettavan kovalevy hajosi
2. Sinne meni valokuvat
3. Ja musiikki
4. Elämäni pahin krapula 5.11. - 6.11.
5. Täytin vuosia
6. Ukolla hävisi lompakko meidän Saksan matkalla, auf wiedersehn luottokortti, ajokortti, kela-kortti ja mitä niitä nyt olikaan.
No tuosta taisivat tulla jo tärkeimmät ilmi.

Männä 1,5 kuukauden aikaiset hyvät tapahtumat, edellisten vastapainoksi:

1. Kovalevyjä saa uusia, samalla ukko asensi Windowsin tilalle Ubuntun
2. Osa valokuvista löytyi emaileista
3. Kiitos, torrentit
4. Krapula meni ohitse
5. Ukko on aina ja ikuisesti 6 viikkoa vanhempi
6. Luottokortilta ei mennyt rahaa, passi oli hotellihuoneessa, lompakossa oli reilusti alle 100€ ja Ramsaun poliisi oli ystävällisistä ystävällisin

Matka Saksaan oli kiva ja romanttinen ynnä muuta sellaista. Eläkeläishotelli, jossa vietimme pari yötä, oli viihtyisä ja mukava. Sää oli aivan ihana, reilu + 20 päivällä (huom: matka oli lokakuun alussa), aurinkoista. Sininen taivas ja vihreä nurmi.

Ukon mukaan meidän hotellimme oli siisti ja kiva, keskiluokkainen, perheystävällinen paikka. Mutta ei MITÄÄN verrattuna sitten sellaisiin chic-paikkoihin, joihin mennään asiakkaaksi "escortin kera". Jätetään kommentointi sikseen.

Viimeiset 2 viikkoa olen yrittänyt tuskallisesti saada alkuun jotain koulutehtäviä, mikä on toki todella kypsää. Yhden referaatin sain aloitettua sillä, että avasin uuden word-dokkarin ja nimesin sen, mutta siihen se sitten jäikin. Odottelemaan parempaa päivää.

Olen myös yrittänyt etsiä työharjoittelupaikkaa, mikä ei ole vallan helppoa, jos siis haluaa olla valikoiva edes jollain tavalla. Vuokratyöpaikkaan pääsisi varmaan lounasnakiksi ihan minne vain, mutta jos nyt ei kuitenkaan kiinnostaisi, vaikka siitä vois vähän rahaa saadakin, sen TESin minimin verran.

Nyt pitäis tehdä jotain järkevää. Mutta ai niin:

Tänään mennään katsomaan BORAT!

Geen opmerkingen: