woensdag, augustus 22, 2007

sadasensimmäinen

Talo alkaa näyttää siedettävältä, mikäli ei oteta lukuun epämääräisiä röykkiöitä tavaraa, joka on matkalla kaappeihin, kirppikselle, kierrätyskeskukseen tai kaatikselle. Luettelo ranking-järjestyksessä.

Tämän viikon mielenkiintoisin kokemus on ollut matkapalvelukeskuksen käyttäminen. Siirrymme vasta kuukauden lopulla virallisesti espoolaisiksi ja parempi myöhään jos ei silloinkaan, siis opetella käyttämään taksia.

Olemme kulkeneet nyt kuusi matkaa. Neljällä kerralla auto on ollut ajoissa, kaksi kerrtaa suorastaan etuajassa. Yhden kerran myöhästymistä oli 10 min. Eilen taas, juuri kun olin kehunut, että hommahan toimii, pojotin sitten yrjöilevän lapsen kanssa kadunkulmassa rapeat 1h 45. Laiha lohtu toki että ilma oli suopea, toisin kuin tänään päivällä, kun nelistin kohti Kallion ympyrätaloa taivaan revetessä ympärillä. Katsotaan, miten huomenna!

Ja huomenna on meidän häysin alueen kaavoitussuunitelmasta kokous. En tiedä tehoaako kaava-arkkitehteihin parhaiten uhkailu, lahjonta vai kiristyys, mutta ehkä kokeilemme kaikkia, varmuuden vuoksi.

1 opmerking:

ninna_a zei

Voi jeesus. Tuleekohan se laajakaista meille jouluksi(kaan)? Ensin työ peruutettiin, kun joku väitti ettei tätä taloa ole edes rakennettu. Nyt kukaan ei tiedä, miksi meidän nettiä ei kytketty, vaikka se oli työlistassa. Jonkun pitäisi soittaa, mutta kukaan ei tiedä elisalla kenen pitäisi, mistä pitäisi ja milloin pitäisi. Espoon palvelujen järjestäminen etenee omalla painollaan. Niin myös päivät seuraavat toisiaan, omalla painollaan. Nyt odotetaan fysioterapeutin käyntiä...