maandag, augustus 06, 2007

Yhdeksäskymmeneskahdeksas

Meidän huis [häys] po. talo on alkanut täyttyä tavarasta. Jokaisessa huoneessa on jotakin, mutta huolestuttavaa kyllä, oma kämppäni näyttää vielä verraten täydeltä. Kun on kaikkea vähintään tuplamäärä ellei joitakin triplojakin, tuntuu yhteen osoitteeseen tavaroiden sullominen aika haasteelta, vaikka neliöitä tulee olemaan jotakuinkin saman verran kuin tähänkin asti. Sen verran mussa on hamsteria, etten haluaisi esim. huonekaluja passittaa edes kierrätyskeskukseen (mistä sitä tietää, vaikka joku päivä olisi tarve, muttei rahaa?), mikäli ne ovat suinkin kunnossa. Muutamat kalut menevät kyllä suosiolla Ämmässuon kaatopaikalle. Alkavat olla niin kaamean näköisiä risoja.

Ihanaa, että on viimein tullut kesä (taas talven keskelle). Huomisen ohjelmaksi ollaan suunniteltu sellaista jakoa, että Ukko menee lapsosten kera uimaan ja minä jään tyhjentämään huushollia. Viikon päästä tulee vikat tavarat sisään, sitten pitäisikin kohta olla kaiken kunnossa (kohta myös vakuutusten). Jännittävää.

Hmm. Korvasikohan se myös vesivahingot?

Äh, ei se kuitenkaan siitä merivedestä syöpyneiden putkien pettämistä seuranneita vahinkoja korvaa. Meillä kun on se vanha merenpohja talon alla ja putkista nousee suoloja niin paljon, että vesi johtaa sähköä melkein johtoja paremmin. Mutta eihän se haittaa, kyllä ne kuulemma Dubaissakin osaavat (suodattaa vettä).

Ukko on karenssissa omassa kodissaan, kun meille tuli Pikku-Ukon mummo semi-yllätyskäynnille. Jotenkin kummalliselta se tuntui esitellä entinen anoppi uudelle uroolle, mutta hyvin se meni, en tiedä oliko kielimuurista huolimatta vai sen takia.

Systerikin on Suomessa.

Onttia pitäisi tehdä.

Aktiviiteetteja kerrakseen, siis vaihtelua.

ZZZZZZ.

Geen opmerkingen: