dinsdag, september 26, 2006

Kolmastoista postaus

Lastenhoitaja astui matalahkoon majaamme eilen, vain pari päivää flunssa-aallon jälkeen. Flunssa tuli meille ensin Ukon mukana, levisi sitten Nuuttiin ja nyt myös minä olen sen kourissa, joskaan en kovin pahasti. Lähinnä päätä särkee loivasti ja väsyttää, kuumeesta eikä edes nuhasta ole tietoa.

Onneksi hoitsu ei näistä pienistä taudeista säikähdä, vaan tuli meille. Yhteisestä sopimuksesta vaikenemme kaikenlaisista mikroluokan viruksista. Muutoin byrokraatit eväisivät päivähoidon ("sairasta lasta hoitaa vain vanhempi").

Nyt olenkin väärinkäyttänyt kunnan päivähoitopalvelua ja ladannut musaa iTunesiin sekä surffannut netissä. Ai koulu. Mikä se on? Mikä koulu?

Viime viikolla käytiin ukon kanssa raapaisemassa Rakkautta ja Anarkiaa -festaritarjontaa ja syöksyttiin täysin randomina Maximiin katsastamaan elokuva Nana. Sympaattinen pätkä. Paljon laihoja japanilaisia nuoria naisia.

Ukkelin kanssa meille on alkanut vakiintumaan jo nyt erillään nukkuminen, käytännöllisten syiden takia. Poika tuppaa möykkäämään pitkin öitä, mikä tosin ei häiritse mua, koska olen tottunut siihen. Ukko ei ole tottunut ja heräilee vähän väliä.

Ensinhän me YRITETÄÄN nukkua samassa huoneessa, mutta parin tunnin päästä raahaudutaan Pojan kanssa meluamaan olkkariin (siellä on iso vuodesohva).

Tänään olen hekotellut erinäisten sivujen kimpussa, kuten seuraavan:

A

Mistä tuli mieleen Juicen kappale:

Aamu alkaa A:lla illan päättää A
turha silloin kysyä on kuinka huristaa
Aamu alkaa A:lla illan päättää A
turha kysyä on mistä kenkä puristaa

Apatiaa aa aa
apatiaa aa aaaaaa

(...)

Biologinen isäni on saavuttanut 70v villityksen ja alkanut heilastella yhden vanhan perhetutun kanssa, joka on eronnut nainen. No toki jos hän tämän lukisi, syy ja selitys kuulostaisivat toiselta. Mutta kun ei juuri nyt kiinnosta.

Tähän pitäisi varmaan lisätä, että vanhempani ovat olleet aviossa vuodesta 1960 ja tämä kaikki tuntuu nyt hyvin hämmentävältä.

Musiikkiin palaten, eilen latasin iTunesista Guus Meeuwisin levyn "Levensecht". Ukkoa lainatakseni se on kuulemma "sinua 10v nuorempien tyttöjen musiikkia". "Eikä erityisen coolia".

Ja mä kun ajattelin et Guus olis vähän ku Hollannin Jari Sillanpää? (kuva tässä!)

Viime yö meni Pojan oksuja korjaillessa. Oliskohan ens yö rauhallisempi?

2 opmerkingen:

mammaliini zei

no on sun isässäs puhtia, vaikkei tuollainen kivalta taida tuntuakaan. luoja tietänee, mitä miesten päässä liikkuukaan...

ninna_a zei

Niin tähän voi varmaan vielä todeta, että vanhempani ovat vieläkin aviossa keskenään. Mutta että mitä siellä liikkuu? Ehkä joskus ei paljon mitään? Tämä perhetuttu on sellainen 6-kymppinen "absolutely fabulous" Patsy Stone -lookalike. Käyttää päihteitä taatusti yhtä paljon, IRL.