dinsdag, september 04, 2007

sadaskolmas

Meillä on uusi masokistinen harrastus, eli seuraamme iltojemme iloksi sekä big brotheria että-pimppikissa nukketyttöjä. Edellisen tosin jätimme eilen väliin seksin takia. Poikakin oli hoidossa.

Tissinukkien kilpailu on jokseenkin käsittämättömän ärsyttävä ja ehkä juuri siksi niin vangitseva. Katselukokemus on yhtä kivulias, mutta pitkäkestoisempi kuin Actimel-mainoksessa (Ukko alkaa tunkea sormia kurkkuun viimeistään vaiheessa "no mites ne muut elintavat?"). Pimppimirrien lauma koostuu joukkiosta wannabe cheap missy ellioteja, jotka laulavat ja pyörittävät persettä. Heitä on tuomaroimassa kummajaisten klaani, joiden etunenässä jättiläisleukainen tummatukkainen kotka. Tietysti joukosta aina yksi putoaa.

Kaikki tissipimppityttöjen arvioijat ovat naisia tai hinttareita. Ovathan he sentään yleisen tietämyksen mukaan parhaiten akkreditoituja mm. naisten seksikkyyden arvioimisessa. Yleisin kommentti typsyille on viitata siihen, millaista seksikkyyttä, persoonallisuutta tai asennetta Oikealta Pimpsutytöltä odotetaan.

Typsyköiden tavanomainen reaktio niinku siisteihin juttuihin on pomppiminen ja kirkuminen. Suurin toive on "näyttää tälle maalle mitä mä osaan". Muita vaihtoehtoisia käytöstapoja ja ilmeitä on nyrpeähkö "tosi khuul" (tähän maneeriin kuuluu veemäinen kommentointi), sjupersexxxy "huulet töröllään" (Ukon kommentti: "eikö toi pysty pitämään suutaan kiinni vai onko se jatkuvasti valmistautunut suikkiinottoon?") kera asenteen "mä haluun olla kaikille kiva mut ku ne kiusaa". Mirrien maailmassa tissipimppitytöksi pääseminen ja pimpukkatyttöjen kanssa laulaminen ja seksikkäänä olo on kaikkein ihanin asia koko maailmassa.

Olemme yrittäneet pohtia Ukon kanssa, miten pahasti pitää tytön kasvatuksessa mennä pieleen, että tankotanssi ilman tankoa on elämän korkein tavoite. Suomalaiseen silmään se jatkuva kirkuminen, loikkiminen ja halailu selkään puukottamiseen ja juonitteluun yhdistettynä on jotenkin täysin käsittämätöntä ja ehkä juuri siksi niin kiehtovaa.

BB:stä mä en jaksa kommentoida. Tää on eka kausi, kun sitä katson, siis yhtään. Pimppityttöjen vaginatanssiin verrattuna 2-kymppisten ryhmäytymisen katsominen on tosin suorastaan syvällistä.

Geen opmerkingen: