woensdag, september 05, 2007

Sadasneljäs

Yippiayee, meillä on nyt käytössä laaja Elisan kaista!

Hyvä puoli tässä on nyt se, että voin tehdä opinnäytetyötä kotoa käsin. Huono puoli on se, että kun tämä nyt vain on niin vangitsevaa. Kun avaa jonkun sopivan keskustelupalstan tai blogin ja käy sitten vielä vähän siellä ja täällä, huomaa yhtäkkiä, että päivä on kääntynyt illaksi, lapsi märissä vaipoissa ilman ruokaa (vastahan se kolme tuntia sitten sai apetta?), pöly leijailee ympärillä ja kaikki se mitä piti tehdä, odottaa vieläkin tekijäänsä.

Tämän päivän suunnitelmissa on verhojen leikkaaminen ja ompelu ikkunoihin sopivaksi, toisen pakastimen pesu ja toisen sulatus (pesu), pinnasuojusten tekeminen Pojalle ja ehkä jotkut taloustyöt kuten pintojen pyyhkiminen ja imppaaminen (imurointi siis).

Tänää meillä on käynyt visiitillä kaivon katsoja, joka totesi, että kuiva on ja siksi jää. Ei uutta rengaskaivoa meille. Porakaivo vesineen taas kuulemma on sellainen susi, ettei kuulemma tervejärkinen ihminen sitä lähtisi fiksailemaan, tulee vain enemmän ja enemmän kustannuksia vuosien varrella. Ajattelimme lähteä tutkimaan, haluaisivatko naapurit perustaa vesiosuuskuntaa.

Ja muuten, siitä huolimatta, että talon oston myötä elämäämme on astunut kaikenlaisia ennalta kokemattomia asioita, taidamme olla ihan tyytyväisiä. Ympärillä on peltoa, kylämaisemaa, teollisuusaluetta, golf-kenttää ja kehä 3. Silloin tällöin yli menee lentokone, mutta sen verran ylhäältä, ettei sisällä ollessa sitä huomaa, ainakaan jos tv tai liesituuletinkin on päällä. Ihanaa kun voi mennä ulos vain laittamalla kengät jalkaan, eikä ulkona näy juuri ketään, ainakaan 200 m etäisyydellä. Autolla pääsee kauppaan muutamassa minuutissa, kävelyyn pitää varata jo enemmän aikaa. Hgin keskustaan pääsee n. 20-40 minuutissa, riippuen reitistä ja siitä, mihin päin keskustaa suuntaa.

Nyt kun kaupunki vielä tekee päätökset lapsen kuljetuksesta hoitoon, olen tyytyväinen. Mieluiten kuskaisin itse, mutta kulkeminen kahdestaan Pikku-Ukon kanssa on alkanut tulla yhä hankalammaksi ja hankalammaksi.

Niin muuten, erityiskommentti hänelle, joka on astunut blogiini käyttäen hakusanoina "äitipuolen paljasta vittua": Hakuyhdistelmälle ei tule olemaan vastinetta vastaisuudessakaan. Siis tässä plokissa.

Geen opmerkingen: