donderdag, maart 22, 2007

Seitsemäskymmeneskolmas

72. viesti oli niin pitkä ja tyhjentävä, että tunsin itseni suorastaan aivan tyhjäksi sen jälkeen. (Saisikohan tolla lauseella edes kunniamainintaa kisassa "kököin lause, jolla blogisi olet aloittanut"?)

Maanantaina raivasin sos. työntekijää varten tietä auki ulko-ovelta aina olkkariin asti. Hänen vierailunsa kesti tunteroisen verran, jonka jälkeen oltiinkin tukevasti iltapäivässä. Sitten ei enää kannattanutkaan tehdä mitään.

Tiistaina lähdettiin puolenpäivän jälkeen käymään Klinikalla, koska poika ei ole pissannut nimeksikään. Syy oli melko luonnollinen, eli nestehukka. Vaikka ravitsemusterapeutti on laskenut kaikki energia- yms. nestetarpeet painokilojen mukaan, se ei ole Pojalle riittänyt. Sairaalassa meni koko "#¤%& päivä, Poika oli kotona klo 21.50. Sitten ei todellakaan kannattanut enää tehdä mitään.

Keskiviikkona Ukko soitti aamulla useamman kerran hädissään äänettömällä olevaan puhelimeeni. Lapset haluavat aamupalaa ja vaatteita sekä päiväkotiin, mutta isä makaa sängyssä puolivartaloa invalidisoituneena (selkä). Kävin tarjoamassa avustavaa kättä, pudotin matkan varrella lapset päikkäriin ja raahasin Ukon tänne.

Apteekkireissulla tuli mieleen, että jos eivät tuntisi mua siellä henkilökohtaisesti (pieni yksityinen apteekki), luulisivat varmaan kodinhoitajaksi. Ajoin auton suoraan putiikin eteen ja sain mukaani 6 lavaa letkuruokaa sekä kasan pilleripurkkeja.

Yhtäkkiä oli jo iltapäivä ja ilta, eikä kannattanut tehdä muuta kuin mennä nukkumaan.

Tänään olen yrittänyt ährätä Intia-aiheisen tehtävän parissa (josta mainitsin joskus jotain). Ajatukset ovat huomisessa lähdössä Tallinnaan, joten tekisi kovasti mieleni myös sanoa, että "eipä sitten kannattanutkaan enää tehdä mitään".

Ei vaiskaan, kai mä nyt sentäs avaan uuden xls-taulukon, edes nimetäkseni sen. Teetäkin vois keittää. Ja tarkistaa, pitääkö kameran akku ladata (varmaan pitää). Pitäkäähän kaikki peukkuja, että Tallinnassa paistaa huomenna aurinko. Ukko ehdotti, että mentäisiin ostamaan Prismasta samistuulipuvut ihan vasitella. Poro, porompi, poroin.

Silläkin uhalla, että paljastan jotain mullistavaa, kiitän kaikkia teitä visiiteistä, tasapuolisesti:

Espoo, Helsinki, Tampere, Lempäälä, Hoplaks, Oslo, Vanda, Orkola, Hollola, Pirkkala, Seinäjoki, Lahti, Nybacka, Delft, Beijing, Cologne, Kempele, Ozoir-la-Ferrière, Muhos, Riihimäki, Kuopio, Kew, Vaasa, Rovaniemi, Eurajoki, Häkkilä, Oulu, Dickursby, Monni, Salo, Newark, Cambridge, Turku, San Antonio, Wallsend, Haso, Tervakoski, Wixom, Mutkavaara, Haukipudas, Rödskog, Beishankou, Wilhermsdorf, Strasbourg, Oxford, Gamlas, Raisio, Heinola, Starnberg, Cedar City, Burke, Bad Tölz, Assen, Hanji, Chandler1, Mankans, I Boschi, Fastböle, Scranton, Harbin, Pori, Kånala, Ravattula, Päivärinta, Qiqihar, Hakoinen, Kukkola, Kaarina, Kujansuu, Eindhoven, Paloheinä, Lohja, Joensuu, Lisbon, Victoria, Nivankylä, Jupper, Jyväskylä, Petas, Hietamies, Niskala, Las Vegas, Tuohittu, Paris, Hyvinkää, Etelä-Kaarela, Råbro

Mun suurimmassa mielenkiinnossa on seurata, käykö systeri täällä (lähetin hänelle linkin). Hän on yleensä niin kiireinen, ettei ehdi edes vastata tekstiviesteihin.

3 opmerkingen:

--KATA-- zei

Mä kävin Kujansuussa salalomalla lukemassa tätä blogia!

Anoniem zei

Käyn. Säännöllisen epäsäännöllisesti. Aina kun ajattelen kommentoida... no, sitten en kommentoikaan.

Minkähän takia sun listassa ei ole mun kaupunkia?? Mitään niistä??? Olen toooodella Salainen Agentti!

~Kati, aka Misty, Kymijoen rannalta

ninna_a zei

Kata: Tommosia salalomia, vaikka blogit päivittämättä ja kaikkee...

Kati: Ukko käy lukemassa aina Oslosta, joten hän naamioituu turskaksi ;-)