zondag, februari 11, 2007

Viideskymmenesneljäs

1. SUNNUNTAI

Sunnuntai-ilta, viikonloppu melkein ohitse. Ukolla on pääsääntöisesti kahdenlaisia viikonloppuja: Joka toinen on lapsiviikonloppu ja joka toinen ninnaviikonloppu. Joka toisena sunnuntaina Ukko potee eroahdistusta lapsistaan ja tulee meille yöksi. Joka toinen viikonloppu minä poden eroahdistusta Ukosta, joka menee kotiinsa aloittaakseen työviikon.

Erona näille ilmiöille on tietenkin se, että Ukon sunnuntaimasennus on ylevää, tunteellista ja hyvää vanhemmuutta. Minun sunnuntaiahdistukseni on alhaista, manipuloivaa ja lapsellista. Sanavalinnat ovat omiani.

Jossain näppärässä kirjasessa varmaan vedottaisiin Marsiin/Venukseen tai kenties horoskooppimerkkeihin (Neitsyt ja Vaaka) sekä planeettojen asentoon. Minä veikkaan, että Ur-anus on jossain asennossa, johonkin nähden.


2. LAPSI

Vein pari tuntia sitten Pikku-Ukon sänkyyn ja nyt sieltä kuuluu pelkkää tuhinaa ja hiljaisuutta. Lääkemuutoksia on tehty ja joko sen takia tai siitä huolimatta kohtauksia ei ole tänään ollut lainkaan. Voi kun näitä hyviä päiviä tulisi lisää.


3. VIIKONVAIHTEEN TÄRKEIMMÄT UUTISET, SELKEESTI

Ratiritiralla, tuli talvi halla, sekä Suomeen että eteläisempäänkin Eurooppaan. Lumesta on kiva rakentaa lumilinnoja, lumiukkoja ja lumipalloja. Ainakin nuoskalumesta. Luovuutta käytti myös eräs englantilainen opiskelijanuorukainen, joka joutui hankaluuksiin taiteiltuaan taivaita kohti kurottavan patukan.

Häirikköpuhelun hätäkeskukseen soittanut jenkkinainen vankilaan. Tässä video.

We Didn't Start This Website! Mutta missä ovat nuo verkon megabeibet, Mss Hilton sekä Mrs Spears?

Geen opmerkingen: