vrijdag, februari 09, 2007

Viideskymmenestoinen

TEEMA 1: MÄ VAIN KELAAN

No niin, tämä on taas se nimenomainen päivä, jolloin pitää täyttää Kelan kaavakkeita. Pojan erityishoitotuki tipahtaa korotetuksi hoitotueksi maaliskuussa, ellen ano jatkoa. Vuoden 2006 loppuun asti myönnetyssä fysioterapiassa on ollut jo kohta kahden kuukauden tauko. Löysin vielä yhden lääkekuitin liitettäväksi korvaushakemukseen ylisuurista lääkekustannuksista.

No niin. Kaksi tuntia, lomakkeet on printattu, täytetty apinan raivolla ja laitettu kuoreen. Ikävä kyllä en löytänyt Kelan kuoria, enkä viitsinyt etsiä vastauslähetysten koodeja, joten maksan postimaksun (tosi hurjaa). Seuraavaksi postilaatikolle ja päätöksiä odottelemaan.

Seuraavaksi voikin jännityksellä miettiä, missä vaiheessa vuotuinen maksukatto täyttyy. Tammikuun saldo sairaala & polikäynneistä 210 egeä, alkuvuoden lääkekulut satasen paremmalla puolella. Siihen se erityishoitotuki oikeastaan aina näppärästi meneekin.


TEEMA 2: KOULU

Seuraavaksi pitäisi alkaa plärätä koulutehtäviä. Osallistun yhdelle virtuaalikurssille, jossa perinteikkäästi on kivoja aikaavieviä oppimistehtäviä ripoteltu parin kuukauden varrelle. Jos saisin valita, tekisin mieluummin yhden ison tehtävän kuin 4 pienempää.


TEEMA 4: ANN-NICOLE

Tämän päivän kohahduttavin uutinen, josta armaani luonnollisesti tiedotti heti istuttuaan pitkän ja kapean leipänsä (ehh-heh-hee) ääreen, on tietysti Ann-Nicole Smithin yllättävä poismeno. Ja sama hollanniksi.


TEEMA 5: KULTA, ÄLÄ PESEYDY, OLEN TULOSSA KOTIIN!

Naisten mielestä mikään ei voita miehen hikeä.


TEEMA 6: NYT PITÄÄ MENNÄ

Eiku tää oli ihan pakko laittaa: Irakin lääke AIDSiin. Oma ehdotukseni on trendikäs, kallis ja tehokas: Polonium.

(Muoks. Tarkoitus herjata yrttiehdotusta, ei sairastuneita/kuolleita.)

Geen opmerkingen: