dinsdag, januari 02, 2007

Kolmaskymmenes postaus

Tylsä ja arvattava otsikko jaksaa ilahduttaa kirjoituskerrasta toiseen. Säästyy keksimisen vaiva, eikä naputtamisen aloittamisessa ole turhan isoa kynnystä. Voin vain avata laatikon ja kopsutella mitä milloinkin, kuta kulloinkin. Koska sisältönä on silkkaa haircutia, ei tarvitse edes yrittää tarjota viiltävää pohdintaa ajankohtaisista teemoista, eikä myöskään turhan analyyttistä kuvausta yhtään mistään.

(Yritin laittaa viimeisen kappaleen lopuksi jonkun hienon lauseen, jossa olisivat sanat "monikulttuurisuus", "mielenmaisema", "uusperhe", "omaishoitaja", "reflektoida", sekä "ja", mutta prosessi oli liian tuskallinen.)

Vaihtuva slogan paijaa narsistista minää. Se nyt on roikkunut tuossa jo muutaman ajan, mutta pakko kai se on tunnustaa, että idea oli varastettu Kauralta (lupaan lisätä linkin myöhemmin).


Muutama viikko sitten Ukko kuuntelutti ihan kipeän radioshow'n, jonka nyt haluan jakaa mahdollisimman monen kanssa. Mielipiteeni kyseisestä pätkästä on "AUTS!"



powered by ODEO


No niin, tuo ei nyt näy sellaisena kuin sen PITÄISI näkyä, mutta klikkaamalla avautuu kyllä ihan oikeaan osoitteeseen.

***********************

Eilisen jälkeen olen ollut lievästi sanottuna pää sekaisin. Uhoamisesta huolimatta en saanut unta ns. ihmisten aikoihin, vaan valvoin noin puoli viiteen asti aamulla. Olo ei kuitenkaan ollut niin virkeä, että olisin halunnut nousta ja ryhtyä mitenkään produktiiviseksi. Sen sijaan kärvistelin sängyssä ja uneksin nukahtamisesta.

Viiden aikoihin Pikku-Ukko alkoi kukkua, soida ja yskiä lähes vähän väliä, joten ravasin makuuhuoneen ja Pikkumiehen sängyn väliä kuin ravihevonen seuraavat pari tuntia. Yhdeksältä, kun hoitaja tuli taloon, tunsin itseni lähinnä murjotuksi ja yli ajetuksi. Stoomakin alkoi temppuilla ja vuosi ruokaa yli äyräiden, joten pistäydyimme päivystyksessä kiristyttämässä sitä (oli helppo ja nopea juttu).

Kun taas päästiin takaisin kotiin, kello oli reilusti yli puolenpäivän. Näin ne tunnit vain vierivät (hän oli oman elämänsä statisti).

Huomenna keskimmäinen kummilapseni, nuorin kummipoikani tulee käymään meillä. Ja illalla hänen äitinsä saapuu istumaan iltaa, pitkästä aikaa.

Viikonloppuna lähdetään pohjoiseen. Mä_en_jaksaisi_nyt. Ihan oikeasti.

Ja vielä päivän lopuksi Mauton seksiketju

2 opmerkingen:

--KATA-- zei

Se on hyvä, että otsikkosi on tuttu ja turvallinen. Mieti nyt jos täällä lukisi jotain postmodernia tai pedagogista heti aamulla, niin menis ihan sekaisin. Nyt niinqu tiedän, että missä oon. Tämä on just hyvä tälläisenään. Täällä tulee laitettua vahaa tukkaan ja pinni ohimolle.

ninna_a zei

Oi kyllä. Nyt lukee sloganissakin "everything is simple with ninna". Tässä blogissa "postmoderni" tuodaan esille korkeintaan esimerkkinä p-kirjaimella alkavista vierasperäisistä sanoista.